Avslutning

Tjooollahopp.... Nu är "examensveckan" officiellt inledd av mig! Den inleddes av att jag lyxade till det lite då jag sov hos päronen inatt, unnade mig bland annat massage på en "dyna" som de har, lite hårinpackning, god middag och 2 avsnitt Sex & the City. Idag ska vi ha avslutning med klassen, samt lämna in hemtentan - som jag skrev det sista av för typ 10 timmar sedan (fortfarande lite segis).

Sedan blir det middag på Metropol med lärarna, följt av... något!?! Är ganska sliten idag så får se om jag tar det lite piano. Blir kanske brännboll om vädergudarna tillåter och sänka några kalla öl eller drinkar på kvällen, det hade jag inte tackat nej till en dag som denna men vi får se om kroppen håller med!

Så blir det examen på lördag här i Kristianstad och sedan bjuder mamma & pappa på trerätters på Spången där dom har sjukt god mat, har dock bara varit där på julbord men det var det maffigaste och mest svulloaktiga jag någonsin sett. Gott var det, det kan jag i alla fall intyga. Blev säkert en tjockisjul efter det men det har jag inte koll på för det var flera år sedan så i såfall har jag förträngt det, alternativt blev jag inte tjock eller så brydde jag mig inte eller så var det så värt det (men det hoppas jag inte).

Jaja, nu svävar jag ifrån lite. Åter till examensveckan. På söndag ska jag firas hemma hos mina föräldrar med nära och kära och då blir det tårtbuffé. Har ni tänkt på vilka sjuka mängder mat vi konsumerar så fort det är någon festlighet på tapeten!? Inte konstigt att psyket lätt blir inställt på socker och fett, det förekommer ju i stor mängd i de flesta sammanhang som ska ha "det lilla extra"! Positiv betingning... ni lärde er väl om Pavlovs hundar på psykologin? ;P


Givetvis kommer bilder från alla dessa festligheter!


Kommentarer
Postat av: Anna

Haha "om kroppen håller", du har blivit gammal ;)!

2010-06-10 @ 18:00:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0